preview herfst-winter 2018-2019

  • Geplaatst op
  • Door Free
  • 0
preview herfst-winter 2018-2019

Terwijl de lentecollectie voorzichtig zijn intrede maakt zijn wij al volop bezig met de herfst- en wintercollecties van 2018-2019.

Dat betekent afspraken maken met leveranciers, beurzen bezoeken, trends spotten en uiteindelijk een mooie collectie samenstellen.

Zo waren we een tiental dagen geleden in Kopenhagen, Denemarken.  Scandinavië heeft altijd een frisse, inspirerende kijk op de mode. Kopenhagen is een jonge, bruisende stad, "the place to be" om de nieuwste trends te spotten.

Samen met een Deens ontwerper selecteerden we een aantal knappe, duurzame stoffen die straks deel uitmaken van onze collectie. De hemden laten zich kenmerken door hun comfortabele pasvorm en de luxueuze uitstraling.   

Hemden met een fijne structuur in de stof in effen wit of lichtblauw doen het altijd goed. Deze klassiekers staan heel mooi onder een maatpak of kostuum. De afwerking is op zijn minst verfijnd te noemen, mooie knopen, een prachtige Italiaanse kraag en een biaislint zijn details die in het oog springen.Ook voor de lente-en zomercollectie werkten we al samen, die hemden zijn binnenkort in alle Formen winkels én in de webshop te koop. 

Blijf ons lezen want ook in Italië haalden we heel wat inspiratie...Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden