welke trends brengt de nieuwe lentecollectie?

  • Geplaatst op
  • Door Free
  • 0
welke trends brengt de nieuwe lentecollectie?

► vrolijke kleuren, uitbundige motieven, knappe stoffen...

De zon schijnt vandaag en dat doet deugd... het voelt al een heel klein beetje als lente. Want we hebben ze gemist de afgelopen maanden, ons Lola!

Tijdens de fotoshoot van vorige week passeerde de ganse lente- en zomercollectie door onze handen en het moet gezegd, het wordt een vrolijk seizoen.

Niet alleen de kleuren zijn fleurig, ook de motieven in onze hemden zijn op z'n minst sprekend te noemen. Jungle fever, bloemenprints en opvallende tekeningen zetten de toon, het kleurbeeld is gevarieerd.  Blauw doet het altijd goed want die kleur blijft een favoriet bij menig man én vrouw. Maar ook groen, rood, oranje en geel, de echte zomerkleuren zijn alom tegenwoordig.


Naast de high fashion hemden houdt Formen ook vast aan tradities. Stijlvolle effen hemden in fraaie stoffen en met een comfortabele pasvorm, het type hemd waar je nooit over twijfelt, het voelt goed en het zit goed. Ook die shirts vind je in onze nieuwste collectie.

In de winkels zijn de eerste hemden al binnen, de webshop wordt op dit eigenste moment gevuld, straks gaan de eerste items online. 

Blijf onze blog lezen, meer nieuws volgt ... 

 

 

 

 

 

 

Reacties

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden