spring collection 2017

  • Geplaatst op
  • 0
spring collection 2017

We voelen het nog niet echt maar de lente komt eraan !

Onze winkels zijn klaar voor het nieuwe seizoen, de eerste collecties zijn al geleverd.  


Wat brengt de nieuwe collectie ?


Deze zomer sta je op je strepen en dat mag je letterlijk nemen, het gestreepte hemd is helemaal terug. Zowel in een blauw-wit combinatie als in andere kleuren, een klassieke look is weer in!
 

Stoffen met prints zijn er uiteraard ook, die zijn al een hele tijd niet meer weg te denken in de herencollecties.  Zowel subtiele motiefjes als meer uitgesproken, opvallende prints zien we in de nieuwe collectie. Denk daarbij aan de Hawai print, ideaal voor een zomerse dag aan het strand.  Of waarom niet kiezen voor een bloemenprint, opvallend en gedurfd.

Qua kleurbeeld blijft blauw een topper, in alle variaties.  Maar ook roze, coral en rood zijn zomerse kleuren die we vaak zien.     En wat denk je van geel, doet die kleur je niet meteen aan de zomer denken ?

Wij kiezen voor onze hemden voor katoen, dit natuurlijk materiaal is sterk, duurzaam en kwalitatief.  Voor sommige hemden wordt gekozen voor linnen of een combinatie van katoen en linnen.   Die shirts zitten losser om je lichaam en zijn erg luchtig, ideaal voor een warme zomerdag.  

Onze truien sluiten perfect aan bij de hemdencollectie.  Een variatie van kleuren in de tijdloze katoenen v-hals pull maar ook een ruim aanbod truien met ritssluiting.  Ga je graag casual gekleed dan is zo'n pull een echte must-have, je trekt hem makkelijk aan boven een hemd of t-shirt.  En dat kan al eens handig zijn in ons belgenland ! 

Je merkt het, Formen is er helemaal klaar voor, nu is het aan jou om je keuze te maken !

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden