Tropical jungle

  • Geplaatst op
  • Door Free
  • 0
Tropical jungle

Heerlijk toch, dat zomergevoel... Na een moeizame start van de lente doet de zon ons echt goed, laat maar komen die lange warme avonden op een terras. Gezellig onder vrienden, genietend van een glas en een goed gesprek.

Om helemaal in de mood te zijn kies je best een toffe outfit uit, casual en comfortabel. Denk hierbij out of the box en durf te gaan voor de "tropical jungle" trend.

Hemden met palmboom print of een vrolijk bloemen motief zijn helemaal in deze zomer. Draag ze nonchalant op een short of chino broek en rol je mouwen op als je graag een hemd met lange mouwen draagt. 

 

 

Toen we vorig jaar op de Pitti Uomo beurs waren in Italië zagen we vooral veel kleur en piekfijn uitgedoste mannen. De trendsetters zeg maar...

Want naast een ontspannend avondje uit staan er deze zomer ook eerder formele gelegenheden op jouw agenda. Een huwelijksfeest of communie bijvoorbeeld. 


Een klassiek effen hemd onder een mooi maatpak werk je af met een vrolijk accessoire zoals een das of strik én een pochet in je jaszak. De klassieke accessoires komen terug maar dan in gedurfde prints en aparte kleurencombinaties. Durf ook te kiezen voor opvallende schoenen.

Deze heren hebben de trends goed begrepen! 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden