Over ons

Formen specialiseert zich in hemden en is fier een merk van eigen bodem te zijn. Sinds 1972 brengt Formen kwalitatieve herenhemden op de markt, op vandaag is dit nog steeds de voornaamste focus.

In 1991 volgde de logische stap naar eigen winkels. Na een opbouw tot 10 shops komt Formen in 1999 onder het huidige management en groeit verder naar 25 winkels.  Formen, dé hemdenspecialist, brengt zowel tijdloze ‘never out of style’ klasse als stijlvolle en sportieve mode, met een overtuigende prijs-kwaliteitsverhouding. 

De sterkste troeven voor onze klanten blijven natuurlijk de zorgvuldig uitgekozen weefsels van het fijnste katoen en… de zalige strijkbaarheid van onze overhemden ! 

Daarnaast legt Formen zich ook met veel creativiteit toe op leuke, kwalitatieve pulls : sinds jaren bieden wij een breed en aantrekkelijk pull-gamma, zowel de basic v-hals truien als opvallende fantasie pulls. 

Het Formen gamma wordt gepast afgerond met accessoires zoals lederen riemen, sjaals, sokken, manchetknopen, boxershorts, dassen, strikken en andere originele geschenkideeën