Menu
EUR
► KOPPELVERKOOP: 20% korting op zomercollectie (vanaf 2 stuks)

ONS VERHAAL

Wie we zijn

We schrijven anno 1999. Toen konden wij Formen overnemen, een Belgische winkelketen die gespecialiseerd is in herenhemden. De toenmalige eigenaars wilden hun bedrijf van de hand doen en wij kenden het merk door en door. We hebben toen geen seconde getwijfeld. Intussen zijn we 25 jaar verder!

Naast onze stenen winkels draait de sterk uitgebouwde webshop op volle toeren. Het doet ons na al die jaren nog altijd erg veel deugd wanneer we mensen zien in een Formen hemd!

Formen HQ

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Kortrijk, West-Vlaanderen. Dé textielregio van weleer. Van hieruit sturen we onze winkels en focussen we op het uittekenen van nieuwe collecties, stofkeuzes en detailafwerking. Samen met ons team werken we dagelijks aan de mode van morgen.

Ook alle online bestellingen worden van hieruit verstuurd. De nauwe samenwerking tussen onze winkels en de webshop garandeert een uitstekende service voor onze klanten. Want klantentrouw dragen we nog steeds hoog in het vaandel. Een tevreden klant primeert!

Tweede generatie

Sinds enkele jaren is de tweede generatie aan boord. In de zomer van 2020 versterkte onze dochter Julie de rangen en eind 2022 kwam ook onze schoondochter Paulien aan boord. Met méér dan volle goesting kunnen we onze blik vol op de toekomst richten.

En die speelt zich steeds meer online af. Julie en Paulien bekommeren zich, samen met het trouw en gedreven team, sterk over onze verdere digitalisering, de uitbouw van onze webshop en onze aanwezigheid op sociale media.

Wij zijn van plan om nog heel wat jaren mee te draaien. De drive is nog steeds erg groot, maar we betrekken onze jonge opvolgers uiteraard steeds meer bij de keuzes die we nemen. Ons nu al dagelijks gesteund voelen door de volgende generatie, is een erg fijn gevoel.

Kies uw taal
Kies uw valuta

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €85,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »